fredag 28 juni 2013

Tjenna,

Är du en kvinna-tjej-tös-flicka-dam som lider av kvinnosjukdomen endometrios? Eller kanske du har en väninna som har symtom på endometrios?

Då kan du enkelt ta del av vår stödgrupp Medsystrar som består av ett härligt gäng kvinnor som genom våra grupper på Facebook ger och får stöd i vår vardag med vår gemensamma sjukdom endometrios. Alla våra grupper är dolda och kan därför endast läsas av gruppmedlemmarna själva.Vi är över 300 stycken tjejer idag och vi har varit igång sedan sommaren 2012. Det är skönt att få dela och ta del av andras erfarenheter eller känslor när endometriosen utmanar oss fysiskt och psykiskt.

Medsystrars önskan är att så gott det går hjälpa varann medsystrar emellan genom tuffa prövningar och påminna varann om att ändå se det ljusa i vardagen även om livet ibland känns svart. Sedan kämpar vi aktivt med att försöka sprida information om sjukdomen endometrios.

Medsystrar är gratis och enkelt att ansluta sig till

För att komma i kontakt med våra Facebook grupper gör följande:

Skicka en vänförfrågan till mig Madeleine Säljö på Facebook och skriv sedan ett meddelande till mig där du meddelar att du önskargå med i Medsystrar.

För mer info besök:

Vår hemsida: www.medsystrar.se

Vår sida på Facebook: https://www.facebook.com/Medsystrar

Varmt Välkommen att höra av dig till mig om du har några funderingar eller frågor !

Mail: madde@medsystrar.se

Massa Kärlek & Styrkekramar

Madeleine Säljö & Glädjepatrullen 







1 kommentar:

michaela sa...

En värdefull fb-sida!!
Hoppas du mår bättre!
Stor kram