tisdag 23 mars 2010

Herr Smärta

Har varit på
Intensivt
Hårt
Långvarigt
Besök idag

Men, vad mer kan man vänta sig?
Jag blev opererad idag. Nu är denna resan igång för att bli 100% igen. Det har varit en minst sagt tuff dag idag och så även dom kommande närmsta dagarna. Jag har nu varit på powerwalk i korridoren här på avdelningen. Fick hjälp av smärtlindringen och passade då på att röra mig så mycket det gick. Operationen gick bra. Min läkare fann sammanväxtningar som han tog bort. Nu får endast tiden visa hur hjälpt jag blivit av operationen. En timme i taget gäller och inget annat.

Idag är det tisdag och jag ska göra en bra sak för mig själv som jag har tänkt på alldeles för länge innan jag tog tag i saken. Ska berätta mer såklart när det är gjort.

Önskar nu en natt som går smidigt fram med sömn o ingen smärta, ja smärtfri kanske den inte kan bli men smidig utan att behöva vakna av ont kanske den kan ge mig.

Natti Natt på er
over and out from avdelning 67 och sal 5

1 kommentar:

elisabeth langton hjalmarsson sa...

Hej Du lilla gumman:) Den där herrn är en riktig jäkel och han e påhittig... Hoppas att allt blir mycket bättre när det e klart med behandling och så. Vilka fina bilder du tar:) Har kollat på din hemsida och jag vet ju vem jag ska ringa när jag behöver experthjälp! Jag har 2 finska lapphundar som jag skulle vilja ha ett snyggt foto av.. Krya på dig! Kram från "Bettan"