lördag 20 juni 2009

midsommar är midsommar. så är det. bara att försöka få bort dom gamla minnena och tankarna på allt som varit. Är alltid en tuff tid med tanke på det. Så många midsommar som blivit dyblöta av all alkohol som hägrat och förstört. Klart man inte ska tänka för mycket på det men kan inte rå för alla dessa minnen som kommer på besök denna helg. Syrran känner nog samma tror jag. Är så ledsen över alla barn som har samma helvete att genomgå alla dessa högtider. Önskar jag kunde rädda er från allt.

magen är rätt okej idag. Hade en rolig kväll igår hos familje Pihlqvist. Det var kul att alla kom upp dit, även Jonas och Jasmine. Jasmine med sin fina lilla kula på magen, snart är det dags. Loella lika så, börjar se en kula på henne med. lilla Vincent som är så härligt glad och charmig. Det vart lekar och sånt som är så kul tycker jag. Var en fin midsommar med härlig anda. Idag blir det grillmat och avkoppling. Ska njuta av att det bara är lördag idag. Helgen är inte över.
Vi ska stanna här tills imorgon. Eventuellt blir det fiska imorgon på morgonen. Hoppas bara det inte regnar lika mycket som det gjort idag. Vilken åska och vilka skyfall alltså. Sverige , Sverige

till er som läser denna blogg, Stor Kram

1 kommentar:

Madeleine sa...

Stor kram till dig med Madde!!!